I met Jack at the youth club and I fancied him immediately(Я встретила Джека в молодежном клубе и сразу же влюбилась в него). In the beginning we got on really well and we went out together all the time(Сначала мы правда хорошо ладили и проводили всё время вместе). He got serious very quickly, and he told me that he was falling in love with me(Он стал серьезным очень скоро и сказал мне, что влюбился в меня). He said that he had never been so happy(Он сказал, что никогда не был так счастлив). But then he started to get really jealous if l went out with my friends, and I began to feel a bit suffocated. One day I told him was going to spend the whole weekend with some friends so I would not be able to see him(Однажды я сказала ему, что собираюсь провести все выходные с друзьями, поэтому не смогу видеться с ним). He went a bit mad. He said that I had to stop seeing my friends if I wanted to be his girlfriend(Он сказал, что я должна перестать видеться с друзьями, если хочу быть его девушкой). So we had a big argument and I finished with him(У нас была большая ссора, и я порвала с ним). I told him we could still be friends but he said that he never wanted to see me again(Я сказала ему, что мы можем остаться друзьями, но он сказал, что никогда не захочет увидеть меня снова)!
И проверить уже переведенные предложения. Буду очень благодарна